Wie ik ben

Wie ik ben

Mijn naam is Tim Evers en ik ben gedragsdeskundige, gewichtsconsulent en voedingsdeskundige. Ik help mensen die graag gezonder willen eten en meer willen bewegen

Naast het begeleiden van mensen houd ik enorm van hiken. Afgelopen jaar besloot ik dan ook om een lange wandeltocht van 1000 kilometer door het Appalachen berggebied in Amerika te maken. 

Ik ben als psycholoog afgestudeerd aan de universiteit Utrecht waarbij ik kennis en ervaring op heb gedaan in het begeleiden en diagnosticeren van kinderen en jongeren met psychologische problematiek. Deze kennis en ervaring gebruik ik om volwassenen (en kinderen) te helpen een positieve draai aan hun leven te geven op voedings- en bewegingsgebied.

Het aanpassen van voeding en beweging lijkt simpel, maar dat is het niet. Je moet hierbij gewoontes doorbreken en je gedrag veranderen. Bepaalde gewoontes zijn zo vanzelfsprekend dat deze moeilijk zijn af te leren zonder een voedingscoach die met een frisse blik met je meekijkt en meedenkt.

Tijdens mijn consulten luister ik aandachtig naar wat jij wilt veranderen, zodat wij samen kunnen uitwerken hoe wij deze doelen kunnen behalen. Ik kom hiervoor persoonlijk bij je langs, zodat je geholpen wordt in jouw eigen omgeving en geen extra reistijd kwijt bent.